Τα νέα trends στα αντρικά κουρέματα!!

2014-07-05 12:46

Τα νέα trends στα αντρικά κουρέματα......................

Σύνοδος Κορυφής - Τα νέα trends στα αντρικά κουρέματα

Μετά από όλα αυτά τα οικονομικά haircuts της χρονιάς που μας πέρασε, ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς με κάτι πιο σοβαρό, όπως είναι οι τάσεις στα αντρικά κουρέματα για την επόμενη σεζόν.

Τι άλλο μας έχει μείνει, δηλαδή, από το να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά στη κοινωνία; 

Η επιστροφή του κοντού

αντρικά κουρέματα,αντρικά χτενίσματα

Αναφερόμαστε, φυσικά, στο μήκος των μαλλιών και την αναβίωση του στιλ των 20ʼs και του καθωσπρεπισμού. Τα μαλλιά είναι κοντά στο πλάι και ελάχιστα πιο μακριά στο κορυφή. Αυτό το κούρεμα δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ένα υπέροχο old school χτένισμα με χωρίστρα ή απλώς να χτενίσεις με τα δάχτυλα σου προς τα πίσω τα μαλλιά της κορυφής και να έχεις ένα αρρενωπό αποτέλεσμα. Μια τέλεια τάση για όλους όσους είναι πολυάσχολοι ή απλώς αμελείς με το styling των μαλλιών τους...........................Εναλλακτικό κοντά:

Α. Το στρατιωτικό κούρεμα που είναι η καλύτερη λύση για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό

Β. τα μαλλιά του Βασιλιά (Elvis), δηλαδή, ένα κοντό περιμετρικά κούρεμα με το μπροστινό μέρος των μαλλιών σε μήκος που επιτρέπει τη δημιουργία του κλασικού χτενίσματος των 50ʼs με το κοκοράκι πρωταγωνιστή. ......................Indie hair style (σταθερά κοντά σου)

Εδώ και τρία χρόνια, έτσι και αυτή τη σεζόν, οι άντρες που σνομπάρουν τα συντηρητικά κοντά και απεχθάνονται τα αδιάφορα μακριά, έχουν βρει την υγειά τους με τα χτενίσματα indie που το μόνο που απαιτούν είναι μεσαίο μήκος τρίχας, ένα ασύμμετρο κούρεμα και ένα ακόμα πιο καλό προϊόν styling που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν ανεπιτήδευτα, λαμπερά και γεμάτα κίνηση. Το indie hair style μπορεί να υιοθετηθεί και από αυτούς που έχουν σπαστά μαλλιά και από αυτούς που έχουν ίσια. Το καλύτερο δε, είναι ότι αυτό το στιλ μπορεί να σε κάνει να νιώθεις κομψός και μοντέρνος είτε φοράς σακάκι είτε τις φόρμες σου και τρέχεις στο πάρκο